'Marsman kiest voor Feyenoord-vertrek en staat voor mooie overstap'

'Marsman kiest voor Feyenoord-vertrek en staat voor mooie overstap'

02-04-2021 12:26 Laatste update: 12:43
91

Nick Marsman is op weg naar het Inter Miami van David Beckham. De dertigjarige doelman heeft een aflopend contract bij Feyenoord, wat de Rotterdammers graag willen verlengen. Dat lijkt dus niet te gaan gebeuren.

Voetbal International maakt melding van het aanstaande vertrek van Marsman, die na het huidige seizoen de overstap zal maken. De goalie zou volgens Amerikaanse bronnen van het weekblad zelfs al een medische keuring achter de rug hebben. Het zal naar verwachting dan ook niet lang duren voordat Marsman zijn handtekening gaat zetten onder een contract bij de club van Beckham. Hoelang Marsman precies gaat tekenen in de Verenigde Staten, is nog onduidelijk. Bij Inter Miami zal hij in ieder geval teamgenoot van Kelvin Leerdam, die recent de overkwam van Seattle Sounders.

Marsman bewees zijn waarde dit seizoen bij Feyenoord, door de positie van de regelmatig geblesseerde Justuin Bijlow goed over te nemen. Hij kwam dit seizoen tot 24 wedstrijden over alle competities voor de huidige nummer vijf van de Eredivisie. De verwachting is overigens wel dat de weer fitte Bijlow zondag tegen Fortuna Sittard het doel zal verdedigen voor Feyenoord.