Álvarez baalt bij Ajax: 'Het is moeilijk voor ons, maar we moeten door'

Álvarez baalt bij Ajax: 'Het is moeilijk voor ons, maar we moeten door'

02-04-2021 13:51 Laatste update: 13:55
40

Edson Álvarez baalt van de blessure van Daley Blind. Tijdens het treffen tussen Nederland en Gibraltar scheurde Blind zijn enkelband af, waardoor hij dit seizoen geen wedstrijden meer gaat spelen voor Ajax. Álvarez stelt dat Ajax goede resultaten wil behalen voor de reserve-aanvoerder van de Amsterdammers.

"Daley Blind is een erg belangrijke speler voor ons", vertelt Álvarez voor de camera van de NOS. "Hij heeft een erg goede pass, een goede mentaliteit en hij heeft ook ervaring. Dat is belangrijk. Het is moeilijk voor ons, maar we moeten door. We zitten in de kwartfinales van de Europa League, in de finale van de beker en we moeten de eerste plek in de competitie behouden."

Ondanks dat Álvarez baalt van de afwezigheid van Blind, denkt hij niet dat het een probleem zal worden voor Ajax. "We hebben de kwaliteiten om het gemis van Blind op te vangen", stelt de Mexicaan, die daarna vertelt dat Ajax als een familie voelt. "We willen het doen voor Daley. We spelen voor Daley en willen respect voor hem laten zien. De mensen houden van hem en hij is belangrijk. We weten dat het moeilijk is voor Daley en we willen er voor hem zijn en hem helpen."