Keepers Go Ahead en Roda JC krijgen 'vrije dag' in De Adelaarshorst

02-04-2021 19:51
14

Go Ahead Eagles en Roda JC hebben in de eerste Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd van de avond het net niet weten te vinden. Na ruim negentig minuten spelen stond er een 0-0 eindstand op het scorebord in De Adelaarshorst.

Go Ahead Eagles - Roda JC 0-0
De wedstrijd tussen Go Ahead en Roda JC was er eentje die overspoeld werd door fouten van beide kanten. Het duurde lang voordat we in de eerste helft een kans te zien kregen. Pas in de slotfase van het eerste bedrijf kwamen beide ploegen wat los. Robert Klaasen testte Go Ahead-keeper Jay Gorter, maar die hield zijn doel schoon.

In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde. Beide doelmannen kregen nauwelijks wat te doen en hielden vrij simpel hun doel schoon. Het is een resultaat waar beide ploegen weinig mee opschieten. Go Ahead Eagles blijft op een vijfde plaats staan, Roda JC staat achtste.