Nieuws over Stekelenburg-contract en Ten Hag: 'Hij ziet het zelf niet zo zitten'

Nieuws over Stekelenburg-contract en Ten Hag: 'Hij ziet het zelf niet zo zitten'

Gepubliceerd: vrijdag 2 april 2021 om 20:33vr 02-04-2021 om 20:33

Laatste update: vrijdag 2 april 2021 om 20:34vr 02-04-2021 om 20:34

Maarten Stekelenburg gaat zijn aflopende contract bij Ajax met één seizoen verlengen. De Amsterdamse club zegde het contract van de sluitpost formeel op, maar gaat hem wél een nieuwe verbintenis aanbieden.

Dat meldt De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij in de podcast Kick-off van de krant. Het contract van Stekelenburg werd afgelopen woensdag opgezegd, maar dat was volgens Verweij slechts vanwege de deadline van 1 april. "Dit was een formele opzegging. Ik heb Maarten vrijdagmiddag geïnterviewd en hij stelt alle Ajax-fans gerust. Ze zijn in gesprek over een nieuw contract en daar gaan ze uit komen. Stekelenburg gaat voor één jaar bijtekenen", stelt Verweij.

Verweij gaat vervolgens ook kort in op de situatie van trainer Erik ten Hag. Die wordt in de Duitse media gelinkt aan Borussia Mönchengladbach, waar hij de opvolger van Marco Rose zou moeten worden. "Ten Hag wordt in de Duitse media nadrukkelijk in verband gebracht met Borussia Mönchengladbach, maar ik begreep dat hij dat zelf niet zo ziet zitten", is Verweij duidelijk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws