Bevestiging: Feyenoord-doelman Marsman praat met hyperambitieuze club van Beckham

Bevestiging: Feyenoord-doelman Marsman praat met hyperambitieuze club van Beckham

02-04-2021 21:20 Laatste update: 21:26
50

Nick Marsman staat inderdaad in de belangstelling van Inter Miami. Dat bevestigt zaakwaarnemer Michael Jansen van Wasserman aan VoetbalPrimeur. Beide partijen zijn in gesprek.

Het Inter Miami van eigenaar David Beckham hoopt Marsman op te halen bij Feyenoord. Van witte rook is nog geen sprake. Jansen noemt dat 'nog iets te voorbarig'. Ook een aantal Eredivisie-clubs heeft de dertigjarige keeper op de korrel, die ook bij kan tekenen bij Feyenoord.

Mocht Marsman de overstap naar de Major League Soccer maken, dan treft hij een andere oud-Feyenoorder. Kelvin Leerdam maakte vorige week de overstap naar Seattle Sounders naar Inter Miami, waar ook Gonzalo Higuaín en Blaise Matuidi onder contract staan. Vorig jaar maakte Kenneth Vermeer de overstap van Feyenoord naar de MLS. Hij tekende bij Los Angeles FC. En vorige week verkaste Nigel Robertha van Levski Sofia naar DC United.

Het contract van Marsman loopt nog tot het einde van dit seizoen. Hij kwam in de zomer van 2019 transfervrij over van FC Utrecht. Marsman speelde in Nederland ook voor FC Twente en Go Ahead eagles.