Kamp-Pratto reageert giftig op woorden van trainer: 'Rare reactie'

Kamp-Pratto reageert giftig op woorden van trainer: 'Rare reactie'

02-04-2021 23:39 Laatste update: 23:49
48

Het bericht dat River Plate geen gebruik meer wil maken van de diensten van Lucas Pratto is niet goed gevallen bij z'n zaakwaarnemer Gustavo Goñi. Hij hoopt dat zijn cliënt dat in een persoonlijk gesprek te horen krijgt.

Op het moment dat River Plate Pratto verhuurde aan Feyenoord was al min of meer duidelijk dat hij bij de Argentijnse topclub geen toekomst meer heeft. Pratto is een van de bestbetaalde spelers van de club, een belangrijke redenen om hem op de transferlijst te zetten.

"ik denk niet aan andere voetballers, alleen aan die nu hier zijn", reageerde River Plate-trainer Marcelo Gallardo vrijdag nadat hem naar de status van Pratto werd gevraagd. Goñi reageert op die woorden. "Gallardo's reactie is raar", zegt hij tegen MARCA. "Ik heb nog niet met hem gesproken hierover door wat hij me heeft verteld."

"Als hij geen gebruik meer van hem maakt, hoop ik dat hij hem dat vertelt. Dan zien we wel wat er met het restant van zijn contract (nog één jaar, red.) gebeurt. Pratto keert nog steeds terug naar River Plate."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s