Breaking news

LIVE: Feyenoord bouwt zekerheid in en start in 5-3-2 tegen FC Utrecht

Memphis verstoort interview van Vloet bij de NOS: ‘Lig je in je nest?’

Memphis verstoort interview van Vloet bij de NOS: ‘Lig je in je nest?’

Gepubliceerd: zaterdag 3 april 2021 om 08:19za 03-04-2021 om 08:19

Rai Vloet en Memphis Depay zijn sinds hun gezamenlijke tijd bij PSV échte vrienden geworden. De twee bellen bijna dagelijks en dan kan het gebeuren dat je tijdens een persmoment ineens gebeld wordt door de aanvoerder van Olympique Lyon.

Tijdens een gesprek met de NOS krijgt Vloet een oproep vanuit Frankrijk. "Ik ben bij de NOS, lig je in je nest?", grapt Vloet aan de telefoon. Vloet en Memphis kennen elkaar van hun periode bij PSV en spreken elkaar nog steeds heel vaak. "We praten veel over zijn eigen kledinglijn, muziek en over voetbal natuurlijk: hoe gaat het daar, hoe gaat het hier."

Naast zijn band met Memphis komt ook het zeer sterke seizoen van Vloet ter sprake. "Niet omdat ik nu op dertien goals sta is dit nu mijn beste seizoen", vertelt de aanvallende middenvelder. "Dit is het seizoen waarin ik tot nu toe constant ben geweest en het team heb geprobeerd te leiden naar een hoger niveau."

Samen met trainer Frank Wormuth maakte Vloet een plan om een leidende rol te pakken binnen het elftal. "Dan kan je wel zien dat ik daar dit jaar grote stappen in gezet heb. Heel stabiel, het is niet meer dat ik snel van het padje raak." Vloet wist in de laatste vier competitiewedstrijden telkens het net te vinden. Op de vraag of hij klaar is voor een stap naar de top van de Eredivisie reageert Vloet zeer nuchter. "Wat mij betreft wel, maar dat is aan hun."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Vloet goed genoeg voor de top van de Eredivisie?

(1709 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws