Lieftink laakt 'foutenfestijn' De Graafschap: 'Gatenkaas, het leek nergens op'

Lieftink laakt 'foutenfestijn' De Graafschap: 'Gatenkaas, het leek nergens op'

03-04-2021 12:07
10

De Graafschap-middenvelder Elmo Lieftink kan niet begrijpen wat er vrijdagavond allemaal gebeurd is in stadion De Vijverberg. De Superboeren verloren op eigen veld kansloos met 0-3 van laagvlieger FC Dordrecht en zijn de tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie voorlopig kwijt.

Almere City wist zijn wedstrijd namelijk wel te winnen (2-0 van NEC Nijmegen, red.), waardoor de ploeg uit Doetinchem momenteel genoegen moet nemen met de derde plaats op de ranglijst. Lieftink spreekt na afloop van een kansloze wedstrijd. "Je kunt beter vragen wat er wel goed ging. Alles wat fout kon gaan, ging fout", verzucht de middenvelder voor de camera. "Kansloos met 3-0 verloren."

De Graafschap verspeelde vrijdagavond voor de derde keer op rij dure punten. "Het was één grote gatenkaas achterin, het leek helemaal nergens op vandaag", moppert Lieftink verder, die benadrukt dat de knop nu wel héél snel om moet bij de ploeg van trainer Mike Snoei. "Het is een cruciale fase van de competitie. We moeten met zijn allen knokken, of het nou mooi of lelijk is. Daar begint het bij."