Ziyech direct terug in Chelsea-basis na interlandperiode met Marokko

Ziyech direct terug in Chelsea-basis na interlandperiode met Marokko

03-04-2021 13:02 Laatste update: 13:49
20

Chelsea-trainer Thomas Tuchel heeft Hakim Ziyech opgenomen in zijn basisopstelling voor de competitiewedstrijd tegen West Bromwich Albion. De Marokkaanse spelmaker begon tijdens de laatste wedstrijd van Chelsea, tegen Sheffield United, nog op de bank.

Ondertussen speelde Ziyech met Marokko twee kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2022 in Qatar. Marokko speelde met 0-0 gelijk tegen Mauritanië en won met Ziyech als invaller met 1-0 van Burundi. Terug in Londen krijgt Ziyech zaterdagmiddag een basisplaats van Tuchel in de wedstrijd tegen West Brom.

Nummer vier Chelsea kan bij een overwinning de druk op nummer drie Leicester City opvoeren, dat een voorsprong van vijf punten geniet. The Blues zullen met zeer veel zelfvertrouwen binnen aan de competitiewedstrijd op Stamford Brigde. De formatie van Tuchel is al vijftien wedstrijden ongeslagen in alle competities en verloor op 19 januari van dit jaar voor het laatst een competitiewedstrijd in de Premier League (2-0 van Leicester City, red.). Chelsea-West Brom begint zaterdagmiddag om 13.30 uur.