Bazoer biecht op: Natuurlijk spookt die wedstrijd af en toe door je hoofd

Bazoer biecht op: "Natuurlijk spookt die wedstrijd af en toe door je hoofd"

Gepubliceerd: zaterdag 3 april 2021 om 17:11za 03-04-2021 om 17:11

De bekerfinale spookt wel eens door het hoofd van Riechedly Bazoer. De 24-jarige middenvelder annex verdediger kijkt reikhalzend uit naar het treffen met Ajax. Bazoer kwam de laatste wedstrijden tot weinig speelminuten, maar dat baart Vitesse-trainer Thomas Letsch met het oog op de komende wedstrijden geen zorgen.

"Natuurlijk spookt die wedstrijd af en toe door je hoofd", vertelt Bazoer over de bekerfinale aan De Telegraaf. "Dat wordt een heel speciale wedstrijd, maar eerst moeten we deze twee wedstrijden goed afsluiten. Om te beginnen tegen FC Twente. Daartegen hebben we iets goed te maken na de nederlaag in Arnhem."

Bazoer miste twee van de laatste drie wedstrijden bij Vitesse, door een reguliere en disciplinaire schorsing. Trainer Thomas Letsch denkt niet dat de wedstrijden die Bazoer heeft gemist, een grote invloed op zijn spel gaan hebben. "Je hebt spelers die echt ritme nodig hebben en andere spelers die er minder last van hebben als ze wat minder spelen", vertelt de oefenmeester. "Ik denk dat Riechedly zo’n clevere speler is, dat hij ook na een periode met minder wedstrijden zijn niveau weet vast te houden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws