LIVE-discussie: FC Groningen heeft belangrijk duo terug tegen VVV

LIVE-discussie: FC Groningen heeft belangrijk duo terug tegen VVV

03-04-2021 17:54
82

FC Groningen kan zaterdag in de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo weer beschikken over Jörgen Strand Larsen. Coach Danny Buijs ruimt meteen een basisplaats in voor de spits en schuift wat met zijn opstelling.

Naast Strand Larsen verschijnt ook Azor Matusiwa aan de aftrap. De aanvoerder maake voor de interlandperiode al zijn rentree als invaller. Voor Groningen is de terugkeer van het tweetal een welkome opsteker. Tegen VVV mag daarnaast ook Wessel Dammers beginnen. Hij vormt een centraal duo met Itakura, terwijl Mike te Wierik en Gabriel Gudmundsson de backs zijn.

Bij VVV-Venlo ontbreekt de geblesseerde aanvoerder Danny Post. Zinédine Machach en Steffen Schäfer staan wel op het middenveld. Ook Eredivisie-topscorer Giorgios Giakoumakis is van de partij. De ploeg van trainer Jos Luhukay heeft de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie. De Limburgers staan zestiende en dat betekent aan het einde van de rit deelname aan de play-offs.

De opstellingen

VVV-Venlo: Kirschbaum; Pachonik, Gelmi, De Graca, Kum, Dekker; Schäfer, Janssen, Machach; Giakoumakis, Van Crooij.

FC Groningen: Padt; Te Wierik, Dammers, Itakura, Gudmundsson, El Messaoudi, Suslov, Matusiwa; El Hankouri, Strand Larsen, Da Cruz.