Huntelaar oudste doelpuntenmaker van Schalke: 'Mooi, maar daar gaat het niet om'

Huntelaar oudste doelpuntenmaker van Schalke: 'Mooi, maar daar gaat het niet om'

Gepubliceerd: zaterdag 3 april 2021 om 19:33za 03-04-2021 om 19:33

Laatste update: zondag 4 april 2021 om 11:53zo 04-04-2021 om 11:53

Klaas-Jan Huntelaar maakte zaterdagmiddag op zeer knappe wijze de 2-1 voor Schalke 04 op bezoek bij Bayer Leverkusen, maar een resultaat leverde het uiteindelijk niet op. De Nederlander is door zijn doelpunt de oudste doelpuntenmaker van Schalke in de Bundesliga, maar dat doet hem vrij weinig.

Schalke kwam op bezoek bij Leverkusen dichtbij een punt, maar verloor uiteindelijk met 2-1 van de voormalige ploeg van Peter Bosz. Huntelaar baalt er flink van. "Uiteindelijk is het 2-1, we hebben niets", vertelt hij in gesprek met ESPN. "Alleen een goed gevoel dat we mee kunnen nemen naar de volgende wedstrijd. We hebben onszelf laten zien vandaag, het was goed."

Door zijn treffer werd Huntelaar de oudste doelpuntenmaker ooit van Schalke in de Bundesliga, maar dat doet hem na de nederlaag vrij weinig. "Het is mooi, maar daar gaat het mij niet om. Op dit moment willen we goed spelen, we willen ons van onze beste kant laten zien. Laten zien wie we zijn", sluit de spits af.

Degradatie komt steeds dichterbij voor Die Königsblauen. Met nog zeven speelrondes te gaan is de achterstand op nummer zeventien Arminia Bielefeld en nummer zestien Köln dertien punten. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws