Breaking news

LIVE: Feyenoord bouwt zekerheid in en start in 5-3-2 tegen FC Utrecht

Pasveer bevestigt geruchten van eerder dit seizoen: 'Werd zeker genoemd'

Pasveer bevestigt geruchten van eerder dit seizoen: 'Werd zeker genoemd'

Gepubliceerd: zaterdag 3 april 2021 om 21:34za 03-04-2021 om 21:34

Wout Brama en Remko Pasveer beschikken over aflopende contracten bij respectievelijk FC Twente en Vitesse, maar verwachten volgend seizoen allebei nog bij hun clubs onder contract te staan. Ze verwachten de komende weken meer duidelijkheid.

Brama is al een tijdje met Twente in gesprek, zo geeft hij aan. Hij verwacht dat alles de aankomende tijd afgerond kan worden. "Als je het aan mij vraagt dan denk ik het wel. Ik ben met Twente in gesprek en dat ziet er goed uit. Ik denk dat het wel goed gaat komen", vertelt hij voor de camera van ESPN. "Beide partijen willen het graag, er zijn een paar details die nog besproken moeten worden. Daarom is de kogel nog niet door de kerk, maar ik verwacht geen moeilijkheden."

Er gingen eerder dit seizoen geruchten dat Twente nadacht over een mogelijke terugkeer van Pasveer naar Enschede als opvolger van Joël Drommel. De ploeg van trainer Ron Jans haalde echter Lars Unnerstall op bij PSV. Brama en Pasveer kennen elkaar goed. "Ik heb nog met hem gespeeld, samen in de kleedkamer gezeten. Remko is een topprof, die kunnen we goed gebruiken", lacht Brama.

Pasveer bevestigt de Twente-geruchten, maar geeft aan dat hij in gesprek is met Vitesse over een nieuwe verbintenis. "Het werd zeker genoemd. We zijn in onderhandeling met Vitesse, we hebben nog geen akkoord. Het is afwachten."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws