'Neymar droomt van Barça-terugkeer en legt gesprekken met PSG stil'

'Neymar droomt van Barça-terugkeer en legt gesprekken met PSG stil'

04-04-2021 07:39
39

Neymar is klaar voor een terugkeer naar FC Barcelona. De Paris Saint-Germain-aanvaller hoopt in de nabije toekomst weer met Lionel Messi te kunnen spelen en denkt dat hij daarvoor terug moet keren naar Camp Nou. De Braziliaan zou de gesprekken met PSG inmiddels stop hebben gezet.

Met dat nieuws pakt de Catalaanse krant Ara uit. Lang leek het erop dat Neymar zijn contract bij de Franse grootmacht zou gaan verlengen, maar nu een contractverlenging van Messi bij Barcelona steeds dichterbij komt, is Neymar gaan twijfelen. In het geruchtencircuit werd Messi al genoemd als mogelijke versterking voor PSG, maar die transfer lijkt er niet te gaan komen.

Neymar heeft daarom besloten dat hij terug moet keren naar Barcelona, wil hij ooit nog samenspelen met Messi. De Braziliaan zou al aan de clubleiding van Barcelona hebben laten weten dat hij openstaat voor een comeback. 

Barcelona-scout Andre Cury liet in een eerder stadium al weten dat Messi niet naar PSG zou vertrekken. "Neymar gaat weer met Messi spelen. Niet bij Paris Saint-Germain, maar bij Barcelona", gaf hij aan in gesprek met El Litoral. Een terugkeer van Neymar wordt vanwege de financiële situatie van Barça lastig, maar de aanvaller is van plan om concessies te doen, mochten de gesprekken er komen.