ESPN-team heeft genoeg gezien: 'Makkelijk, maar ik vind dit geen Feyenoord-spits'

ESPN-team heeft genoeg gezien: 'Makkelijk, maar ik vind dit geen Feyenoord-spits'

Gepubliceerd: zondag 4 april 2021 om 15:20zo 04-04-2021 om 15:20

Róbert Bozeník heeft bij zijn eerste basisoptreden voor Feyenoord sinds september 2020 niet bepaald een onuitwisbare indruk achtergelaten. ESPN-analisten Mario Been, Kenneth Perez en Marciano Vink zijn kritisch op de Slowaakse spits.

Bozeník had weinig geluk tegen Fortuna Sittard (2-0 zege) en kon na afloop ook niet rekenen op een positieve recensie van trainer Dick Advocaat. "Het is altijd heel makkelijk om mensen te bekritiseren, maar ik vind dit geen Feyenoord-spits", stelt Been, die vooraf nog zei dat hij de kwaliteiten van Bozeník moeilijk te beoordelen vond. "Deze jongen komt kwaliteiten tekort om ook maar in de buurt te komen van een vaste waarde bij Feyenoord", zegt hij nu.

Perez en Vink vonden Bozeník 'druistig'. "Ongelukkig, je ziet gewoon een speler die zich heel graag wil laten zien, want hij krijgt niet veel kansen van Advocaat. En dan krijg je een kans, maar lukt het allemaal net niet", verzucht Vink. "Hij speelt met heel veel emotie." Volgens Perez helpt het niet mee dat Bozeník geen andere mogelijkheden heeft om speelminuten te maken. "Dan wil je alles aanpakken om te laten zien: ik word de eerste spits."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws