Breaking news

Ajax presenteert technisch manager, Overmars blij: 'We hadden iemand nodig'

Ajax-interesse in Wijndal onthuld: 'Prijskaartje ligt alleen zo hoog'

Ajax-interesse in Wijndal onthuld: 'Prijskaartje ligt alleen zo hoog'

Gepubliceerd: maandag 5 april 2021 om 07:15ma 05-04-2021 om 07:15

Laatste update: maandag 5 april 2021 om 10:24ma 05-04-2021 om 10:24

Owen Wijndal is de enige speler van AZ die in beeld is bij Ajax, weet clubwatcher Freek Jansen. Het prijskaartje dat AZ om de nek van de linksback heeft gehangen, zou de Amsterdammers alleen erg afschrikken.

"Wijndal is eigenlijk de enige speler bij AZ waar Ajax echt wel oren naar heeft", vertelt Jansen aan tafel bij Studio Voetbal. "Ze weten tegelijkertijd dat het prijskaartje zo hoog ligt... Vooral vanuit AZ naar Ajax. Maar dan heeft Ajax al zoiets van: daar gaan we niet aan beginnen."

Theo Janssen zou Wijndal wel naar Amsterdam halen, ondanks het hoge bedrag dat Ajax op tafel moet leggen. "Tagliafico zal toch een keer gaan. Het moment is misschien nu wel gekomen dat hij gaat vertrekken. Wijndal is wel echt toekomst. Dat is een jongen die zich nog verder kan ontwikkelen als hij in de Champions League gaat spelen. Dan gaan ze hem over één of twee jaar verkopen voor nog meer geld."

Pierre van Hooijdonk is het eens met Janssen. "Ajax zal daarin ook een switch moeten maken", stelt Pi-Air. "Als ze een speler willen hebben, moeten ze ook bij een Nederlandse club de hoofdprijs gaan betalen." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws