Janssen: 'Met een investeerder zou ik hem meteen naar Feyenoord halen'

Janssen: 'Met een investeerder zou ik hem meteen naar Feyenoord halen'

Gepubliceerd: maandag 5 april 2021 om 11:09ma 05-04-2021 om 11:09

Joey Veerman kan bij vrijwel iedere topclub in Nederland uit de voeten, vindt Theo Janssen. Zeker bij Feyenoord zou de sc Heerenveen-middenvelder het verschil kunnen maken.

Veerman maakte zondag indruk tijdens het duel met Ajax. "Die zou bij PSV niet misstaan, bij Feyenoord niet, bij AZ niet", zegt Janssen bij NOS Studio Voetbal. "Bij Ajax weet ik het niet, daar heb je ook Ryan Gravenberch op zijn positie. Maar het is een speler die bij alle clubs zou kunnen spelen. Hij heeft een fantastische trap, dat liet hij deze wedstrijd ook weer een paar keer zien."

Vooral Feyenoord kan Veerman goed gebruiken. "Ik denk dat hij bij Feyenoord een fantastische aankoop zou zijn", zegt Janssen. "Zeker met de trainers die daar nu naartoe gaan, de manier waarop ze willen spelen. Ze hebben geen geld, maar als er een investeerder komt, zou ik hem meteen halen. Hij kan de rol die Teun Koopmeiners bij AZ vervult bij Feyenoord op zich nemen."

Pierre van Hooijdonk ziet Veerman ook wel naar AZ trekken. "Mocht Koopmeiners vertrekken bij AZ, dan zou hij daar niet misstaan", aldus Van Hooijdonk. "Maar het is geen speler waar ik al mijn geld op zou willen zetten." Daar is Ibrahim Afellay het mee eens. "De vorige wedstrijd tegen Ajax was hij helemaal nergens. Om nu als Feyenoord zo'n investering te doen..."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Bij welke club zie jij Veerman het liefst?

(1954 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws