'Feyenoord ziet kansen door WK en verricht extra inspanningen voor Berghuis'

'Feyenoord ziet kansen door WK en verricht extra inspanningen voor Berghuis'

Gepubliceerd: maandag 5 april 2021 om 19:50ma 05-04-2021 om 19:50

Laatste update: maandag 5 april 2021 om 20:03ma 05-04-2021 om 20:03

Feyenoord ziet toch kansen om Steven Berghuis ook na dit seizoen voor de club te behouden. Volgens De Telegraaf gaan de Rotterdammers een 'serieuze poging' doen om het contract van de 29-jarige aanvaller te verlengen.

Berghuis ligt tot medio 2022 vast in De Kuip, maar door een transferclausule kan hij voor vier miljoen euro worden opgehaald. De nieuwe trainer Arne Slot maakte de Oranje-international al duidelijk hoe belangrijk hij voor hem is, en ook technisch directeur Frank Arnesen en het bestuur van Feyenoord willen nu 'extra inspanningen verrichten' om hem te behouden, stelt De Telegraaf.

De Rotterdammers voelen zich gesteund door het WK 2022 in Qatar dat voor de deur staat. Als Berghuis voor een stap naar Engeland, Spanje, Italië of Duitsland kiest, is het nog maar de vraag hoeveel hij gaat spelen. Eerder zag de buitenspeler een avontuur bij Watford niet goed uitpakken. Mede door zijn goede prestaties bij Feyenoord ligt nu juist een basisplaats in Oranje in het verschiet op het EK.

Het management van de speler wil zich nog niet uitlaten over de toekomst van Berghuis, maar zou nog niet met andere clubs in gesprek zijn. De krant stelt dat Berghuis weliswaar de bestbetaalde speler is van het armlastige Feyenoord, maar tegelijkertijd ook de best presterende. Hij produceert net zoveel doelpunten en assists als Robert Bozenik, Nicolai Jörgensen, Luis Sinisterra en Bryan Linssen samen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws