Breaking news

LIVE: Utrecht en Feyenoord in evenwicht na eigen goals in vermakelijk duel

'Tottenham Hotspur-spelers hebben het gehad met gedrag Mourinho'

'Tottenham Hotspur-spelers hebben het gehad met gedrag Mourinho'

Gepubliceerd: maandag 5 april 2021 om 20:20ma 05-04-2021 om 20:20

Een aantal spelers van Tottenham Hotspur heeft het helemaal gehad met het vingertje wijzen van hun manager José Mourinho. De Portugees gaf na de remise tegen Newcastle United (2-2) zijn spelers min of meer de schuld.

Vlak voor tijd ging het mis voor Tottenham, waarna een Engelse journalist stelde dat ploegen van Mourinho normaal gesproken in staat zijn om de voorsprong te verdedigen. "Dezelfde coach, andere spelers", reageerde Mourinho kritisch. 

De kritiek van Mourinho is bij de spelers in het verkeerde keelgat geschoten, verzekert het doorgaans goed ingevoerde The Telegraph. Volgens de krant 'verliezen ze hun geduld' met Mourinho, die insinueert dat ze niet goed genoeg zijn om voor een plek in de topvier te knokken. Zij vinden dat Mourinho de schuld afschuift op de spelers en niet kritisch naar zichzelf kijkt na een mindere serie. Mourinho heeft zich al eerder kritisch uitgesproken over zijn spelers, het is dus niet de eerste keer.

Tottenham-voorzitter Daniel Levy staat vooralsnog achter Mourinho, maar Engelse media denken dat het vertrouwen als sneeuw voor de zon verdwijnt wanneer de club zich niet weet te kwalificeren voor de Champions League. Tottenham staat vijfde op de ranglijst met twee punten minder dan nummer vier Chelsea.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Mourinho is de juiste man voor Tottenham

(2010 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws