'PEC Zwolle-spits Ghoochannejhad kan na dit seizoen terugkeren bij oude club'

'PEC Zwolle-spits Ghoochannejhad kan na dit seizoen terugkeren bij oude club'

05-04-2021 20:41
51

SC Cambuur heeft het oog laten vallen op Reza Ghoochannejhad. De club hoopt hem aan het einde van dit seizoen transfervrij over te nemen van PEC Zwolle.

Dat meldt de Leeuwarder Courant maandag. PEC gaat het contract van Ghoochannejhad niet verlengen en daarom is de spits voor veel clubs interessant. Mocht Cambuur promoveren naar de Eredivisie, en daar ziet het wel naar uit, dan is de spits uit Iran een serieuze optie voor de spitspositie.

Cambuur is bekend terrein voor Ghoochannejhad. Hij speelde er al van 2009 tot 2011, om vervolgens uit te komen voor Sint-Truiden, Standard Luik, Charlton Athletic, Al Kuwait, Al Wakrah, sc Heerenveen, APOEL Nicosia, Sydney FC en PEC. "Reza is natuurlijk een hartstikke goede spits", aldus technisch manager Foeke Booy in KOKO Radio, een podcast van de Leeuwarder Courant. "Hij is inmiddels op leeftijd, maar heeft nog wel een neusje voor de goal."

Cambuur lijkt niet de enige geïnteresseerde club. Ghoochannejhad wordt ook gelinkt aan clubs uit de Major League Soccer en 2. Bundesliga.