'KNVB, UEFA en gemeente Amsterdam hopen deze week op groen licht'

'KNVB, UEFA en gemeente Amsterdam hopen deze week op groen licht'

05-04-2021 21:50 Laatste update: 22:14
23

De kans is groot dat er publiek aanwezig zal zijn bij de EK-wedstrijden van het Nederlands elftal. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De KNVB, UEFA en gemeente Amsterdam hopen deze week op groen licht.

De verwachting is dat het Nederlands elftal de drie thuiswedstrijden zal spelen met (beperkt) publiek. Woensdag wordt er volgens het AD een besluit genomen. De UEFA wilde koste wat kost voorkomen dat er geen publiek aanwezig is bij het EK, dat lijkt ook niet te gaan gebeuren. 

Wedden

Meer odds

Eind vorige maand waren er 5000 supporters aanwezig bij de interland tussen Nederland en Letland, nadat een experiment met supporters bij wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie ook geslaagd is. De zogenaamde Fieldlabs moeten 'het laatste zetje geven' richting het aankomende EK, schrijft het AD

Mocht de KNVB groen licht krijgen, dan biedt dat perspectief voor de laatste wedstrijden in de Eredivisie. Sportmarketeer Chris Woerts meldde bij Veronica Inside al dat er vanaf 25 april weer publiek aanwezig mag zijn en het AD heeft nu vergelijkbaar nieuws. Of het ook zover gaat komen is afhankelijk van de ontwikkelingen rond het coronavirus.