'Mogelijk snel nieuwe coach voor De Ligt: ontslag Pirlo bij verlies tegen Napoli'

'Mogelijk snel nieuwe coach voor De Ligt: ontslag Pirlo bij verlies tegen Napoli'

06-04-2021 07:54
34

De geruchten over een snel ontslag van Andrea Pirlo bij Juventus nemen toe. Volgens Sport Mediaset is het einde verhaal voor de 116-voudig Italiaans international als er woensdag wordt verloren van Napoli in de Serie A.

Juventus werd al uitgeschakeld in de Champions League en staat slechts vierde in de Italiaanse competitie. Nummer vijf Napoli heeft evenveel punten, waardoor er – met het oog op de Champions League-tickets - veel op het spel staat tijdens de onderlinge ontmoeting in Turijn.

Wedden

Meer odds

La Repubblica sluit niet uit dat assistent Igor Tudor het seizoen afmaakt als de ploeg van verdediger Matthijs de Ligt een nieuwe tik incasseert. Ook een terugkeer van Massimiliano Allegri wordt besproken bij Juve, maar de ervaren oefenmeester heeft geen goede relatie met Pavel Nedved en Fabio Paratici, die hem in 2019 nog op straat zetten. Preses Andrea Agnelli is wel warm pleitbezorger.

Volgens Sport Mediaset droomt Juventus van Zinedine Zidane, maar de Franse trainer van Real Madrid zou op zijn vroegst na dit seizoen de overstap kunnen maken. Datzelfde geldt voor kandidaten als Gian Piero Gasperini (Atalanta Bergamo), Luciano Spalleti (zonder club) en Simone Inzaghi (Lazio).