Ook Real-icoon reageert op Barça-zege: 'Scheidsrechter krijgt vast een beloning'

Ook Real-icoon reageert op Barça-zege: 'Scheidsrechter krijgt vast een beloning'

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 11:32di 06-04-2021 om 11:32

Laatste update: dinsdag 6 april 2021 om 12:12di 06-04-2021 om 12:12

Ook vanuit Madrid is verontwaardigd gereageerd op het optreden van scheidsrechter Jaime Latre tijdens de wedstrijd FC Barcelona-Real Valladolid. Oud-linksback Roberto Carlos, die momenteel een bestuurlijke functie vervult bij Real Madrid, uitte maandagavond zijn ongenoegen op Twitter.

De Braziliaan kon zich maar al te goed vinden in de kritiek van Valladolid-trainer Sergio op scheidsrechter Jaime Latre. De arbiter gaf Valladolid géén strafschop na een ongelukkige handsbal van Jordi Alba, maar stuurde Óscar Plano wel met rood het veld af na een charge op Ousmane Dembélé. 'Ik ben er zeker van dat deze scheidsrechter aankomend weekend opnieuw een wedstrijd krijgt, als beloning voor zijn optreden van vandaag', uitte Roberto Carlos zijn onvrede via Twitter.

Een zeer pikant media-optreden van Carlos, aangezien aankomende zaterdag de clash tussen Real Madrid en Barcelona op het programma staat. In de top van de Primera División is het na de late overwinning van Barcelona zeer spannend. Koploper Atlético Madrid heeft één punt meer dan Barcelona, dat op zijn beurt weer twee punten meer heeft dan Real.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Hoe eindigt Real Madrid-Barcelona aankomende zaterdag?

(1068 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws