Ajax compleet verrast door bericht over toelaten fans: 'Geen concrete informatie'

Ajax compleet verrast door bericht over toelaten fans: 'Geen concrete informatie'

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 20:18di 06-04-2021 om 20:18

Laatste update: dinsdag 6 april 2021 om 20:35di 06-04-2021 om 20:35

Na PSV heeft ook Ajax met volle verbazing kennis genomen van het feit dat er binnenkort weer fans aanwezig mogen zijn in de Eredivisie-stadions. De Amsterdamse club meldt dat er daarom momenteel nog geen concrete informatie beschikbaar is voor seizoenkaarthouders.

Dinsdagmiddag maakte Rijksoverheid bekend dat er eind april een gedeelte van de supporters welkom is bij duels in de Eredivisie. De dertigste speelronde van de nationale competitie dient als test, wanneer onder andere Ajax-AZ op het programma staat. Bij deze topper mogen 7500 toeschouwers aanwezig zijn in de Johan Cruijff Arena.

Dit nieuws kwam bij Ajax binnen als een donderslag bij heldere hemel. Via de officiële kanalen laat de club weten totaal verrast te zijn door het nieuws. 'Naar de voorwaarden moet nog worden gekeken. Op dit moment is er nog geen concretere informatie beschikbaar voor onze seizoenkaarthouders', valt te lezen in de tweet.

Het duel met AZ zou zomaar de kampioenswedstrijd van Ajax kunnen worden. Wanneer de koploper van de Eredivisie de voorgaande wedstrijden tegen RKC Waalwijk en FC Utrecht winnend af weet te sluiten, kan Ajax in eigen huis tegen AZ het 35e landskampioenschap veilig stellen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws