Breaking news

Koeman wint eerste prijs met Barcelona dankzij excellerende Frenkie de Jong

Feyenoord reageert 'aangenaam verrast': We pakken die handschoen graag op

Feyenoord reageert 'aangenaam verrast': "We pakken die handschoen graag op"

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 22:00di 06-04-2021 om 22:00

Ook Feyenoord heeft gereageerd op het nieuws dat er binnenkort weer fans naar de stadions mogen komen. De stadionclub was net zo verrast als PSV en Ajax, maar is blij dat de tribunes van De Kuip binnenkort weer gevuld mogen worden.

Dinsdag werd bekend dat er tijdens speelronde dertig van dit Eredivisie-seizoen weer fans bij de wedstrijden mogen zijn: bij wijze van experiment. Feyenoord speelt dan thuis tegen Vitesse, onder toeziend oog van maximaal 6500 bezoekers. "We zijn best verrast met deze mededeling", laat een woordvoerder van de stadionclub weten aan De Telegraaf. "Maar laat helder zijn: aangenaam verrast."

Feyenoord verliest namelijk negen ton per thuiswedstrijd zonder publiek, werd onlangs al duidelijk. De club heeft zijn seizoenkaarthouders al moeten verzoeken om af te zien van restitutie en kan niet wachten tot de poorten weer open mogen. "Heel veel dingen zijn nog niet duidelijk en het zal allemaal nog heel wat voeten in aarde hebben, maar we pakken die handschoen graag op. Hopelijk is dit een begin op weg naar het 'oude normaal'."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Blij dat er weer fans naar de stadions mogen?

(734 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws