Italiaanse pers deelt opstelling Roma tegen Ajax: Fonseca wacht tot laatste moment

Italiaanse pers deelt opstelling Roma tegen Ajax: Fonseca wacht tot laatste moment

07-04-2021 10:12
18

Het is nog onduidelijk met welke aanvallers AS Roma donderdagavond aan de aftrap verschijnt tegen Ajax. Paulo Fonseca (foto), de geplaagde trainer van de Italiaanse topclub, zal tot het allerlaatste moment wachten met zijn beslissing, meldt Corriere dello Sport.

Het grootste vraagteken staat in de aanval. Edin Dzeko wordt in de spits verwacht, maar de Bosniër kwakkelt met zijn fitheid en zal op de afsluitende training moeten laten zien dat hij vanaf het begin kan spelen. Borja Mayoral geldt als alternatief. De Spanjaard is met zeven goals Europa League-topscorer van Roma.

De kans bestaat dat Henrikh Mkhitaryan toch kan spelen. De Armeense aanvaller leek afgeschreven, maar zijn herstel verloopt voorspoedig. Chris Smalling is ook op de weg terug, maar het eerste duel met Ajax lijkt te vroeg te komen. Stephan El Shaarawy (geblesseerd) en Rick Karsdorp (schorsing) ontbreken sowieso.

Vermoedelijke opstelling AS Roma (3-4-2-1): López; Mancini, Cristante, Ibañez; Peres, Villar, Veretout, Spinazzola; Pellegrini, Pedro; Dzeko.