'Ajax dwarsboomt Feyenoord-plannen met toptalent VVV, ook PSV geïnteresseerd'

'Ajax dwarsboomt Feyenoord-plannen met toptalent VVV, ook PSV geïnteresseerd'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 11:24wo 07-04-2021 om 11:24

De strijd om Mohamed Essakkati is losgebarsten: na een stage bij Feyenoord gaat het vijftienjarige toptalent van VVV-Venlo zich nu bij Ajax melden, aldus Ajax Showtime.

Essakkati loopt deze week mee bij Ajax. De aanvallende middenvelder maakt indruk in de jeugdopleiding van VVV en heeft zich in de kijker gespeeld bij de Nederlandse top: volgens Ajax Showtime is naast Ajax en Feyenoord óók PSV geïnteresseerd.

Feyenoord was tevreden over de proefperiode van Essakkati. Twee weken geleden meldde het Eindhovens Dagblad dat het toptalent een 'uitstekende indruk' heeft achtergelaten bij de Rotterdamse club, die hem graag wil overnemen van VVV en toevoegen aan het O16-elftal. Nadat Ajax zich meldde, heeft Essakkati besloten ook een stage af te werken in Amsterdam.

De aanvaller speelt al sinds zijn jonge jaren in de jeugdopleiding van VVV en hij komt uit een echte voetbalfamilie. Zijn neef Wassim Essanoussi (17) speelt ook bij VVV en een ander neefje, Tarik, speelt in de opleiding van Helmond Sport.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws