Breaking news

Koeman wint eerste prijs met Barcelona dankzij excellerende Frenkie de Jong

'Ik heb niet het idee dat Ajax mijn hulp nodig heeft voor Roma, maak geen zorgen'

'Ik heb niet het idee dat Ajax mijn hulp nodig heeft voor Roma, maak geen zorgen'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 12:55wo 07-04-2021 om 12:55

Ajax hoeft niet zenuwachtig te worden van AS Roma. Dat stelt Lasse Schöne, die het volste vertrouwen heeft in de Europa League-kansen van de Amsterdammers.

Vier dagen na het weerzien tussen Schöne en Ajax in Heerenveen speelt de ploeg van trainer Erik ten Hag in de kwartfinale van de Europa League tegen Roma. De Deense routinier ziet het goedkomen. "De manier waarop Ajax speelt, dat vinden Italianen soms wel lastig", zegt hij in de podcast van Ajax Life. "Zeker als spelers gevonden worden tussen de linies met snel combinatiespel. Ik denk dat het Roma's spel Ajax wel goed ligt."

Ajax maakt volgens Schöne een 'heel goede kans'. "Zoals ze de laatste tijd op dreef zijn, maak ik me geen zorgen." Als speler van Genoa stond Schöne nog tegenover Roma. Vanuit Amsterdam kreeg hij echter geen belletje. "Ik heb uuuurenlang overleg gehad met Erik ten Hag, haha!", knipoogt hij. "Nee joh, ik heb alle vertrouwen in hoe Ajax zijn wedstrijden benadert, dus ik heb niet het idee dat ze mijn hulp nodig hebben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws