'Ik vind Tadic nóg indrukwekkender dan Ronaldo en Ibrahimovic'

'Ik vind Tadic nóg indrukwekkender dan Ronaldo en Ibrahimovic'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 18:08wo 07-04-2021 om 18:08

Laatste update: woensdag 7 april 2021 om 18:43wo 07-04-2021 om 18:43

Ziggo Sport-commentator en Italië-kenner Emile Schelvis is diep onder de indruk van Dusan Tadic. In gesprek met VoetbalPrimeur stelt Schelvis dat hij de prestaties van Tadic nog specialer vindt dan die van grote namen als Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic.

Donderdag treffen Ajax en AS Roma elkaar, in de kwartfinale van de Europa League. Schelvis vindt dat Ajax over meer individuele kwaliteit beschikt dan Roma. "Dan wijs ik vooral naar Dusan Tadic, die maar blijft verbazen", legt Schelvis uit.

"Hij wordt ouder, maar veel van die oude rotten in de Serie A kregen ook de kritieken dat ze nog heel goed waren op hun oude dag", vervolgt de commentator. "Quagliarella, Ibrahimovic, Ronaldo... Maar ik vind Tadic nóg iets indrukwekkender. Hij laat het in een elftal zien waar hij af en toe in zijn uppie het spel moet bepalen voorin. Je mag wel zeggen dat hij daar Europees gezien toch wel behoorlijk het verschil in heeft gemaakt."

Wil je het gehele interview bekijken? Check dan onderstaande video!

Om 21.00 uur wordt er in de Johan Cruijff Arena afgetrapt bij het duel tussen Ajax en Roma. Exact een week later staat de return op het programma, in het Stadio Olimpico.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws