Ramos duidelijk over Messi-periode bij Barça: 'Als ze hem niet hadden gehad...'

Ramos duidelijk over Messi-periode bij Barça: 'Als ze hem niet hadden gehad...'

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 14:01do 08-04-2021 om 14:01

Laatste update: donderdag 8 april 2021 om 14:02do 08-04-2021 om 14:02

Sergio Ramos haalde de nodige prijzen binnen in zijn tijd bij Real Madrid, maar dat hadden er volgens de verdediger nog veel meer kunnen zijn wanneer Lionel Messi niet bij concurrent FC Barcelona had gespeeld. De Argentijnse aanvaller was (en is) van levensbelang voor Barça, stelt Ramos.

Zaterdag staat El Clásico op het programma. Een zeer belangrijke wedstrijd in de strijd om de Primera División-titel. Ramos won in zijn tijd bij Real vier keer de Champions League en vijf keer La Liga. Messi won met zijn Barcelona tien keer de Spaanse competitie. "We hebben moeten lijden tegen Messi in al die jaren", vertelt Ramos in zijn documentaire The Legend of Sergio Ramos, geciteerd door Marca.

"Als Barcelona hem niet had gehad, hadden wij meer titels gewonnen", vervolgt de Real-verdediger. "Er was een tijd dat we tegenover het beste Barcelona aller tijden stonden. We hadden een geweldige coach als Mourinho, maar het was moeilijk voor ons om ze te verslaan. We wonnen op dat moment niet veel en dat zorgde voor spanningen", sluit Ramos af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws