Telgenkamp (FC Emmen) zet punt achter carrière: 'Wil iedereen bedanken'

Telgenkamp (FC Emmen) zet punt achter carrière: 'Wil iedereen bedanken'

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 17:11do 08-04-2021 om 17:11

Laatste update: donderdag 8 april 2021 om 17:20do 08-04-2021 om 17:20

Dennis Telgenkamp zet na dit seizoen een punt achter zijn carrière. De doelman van FC Emmen (33) vindt het na zestien seizoenen betaald voetbal mooi geweest.

Dat maakt Telgenkamp bekend via de officiële kanalen van FC Emmen. "Ik wil graag alle medewerkers van FC Emmen, mijn teamgenoten en de staf bedanken voor de erg prettige samenwerking. Ook wil ik graag alle supporters en in het bijzonder de Brigata Fanatico bedanken voor de support in al die jaren. Ik heb me altijd erg thuis gevoeld bij deze warme club. We gaan er alles aan doen om dit seizoen goed af te sluiten en deze mooie club in de Eredivisie te houden. Bedankt, allemaal!", laat Telgenkamp weten op de clubsite van Emmen.

Voorzitter Ronald Lubbers van FC Emmen licht het besluit van Telgenkamp toe. De club gaat hem helpen om binnen FC Emmen een maatschappelijke carrière op te starten. "Hij zal meelopen binnen de club om samen te kijken naar wat voor hem mogelijk is, bijvoorbeeld op het veld of misschien wel op commercieel gebied." Emmen benadrukt wel dat de toekomst van Telgenkamp 'afhangt van het restant van het huidige Eredivisie-seizoen.'

Telgenkamp was de afgelopen seizoenen een belangrijk onderdeel van de selectie van FC Emmen. Hij was aanvoerder van het elftal dat in het seizoen 2017/2018 promoveerde naar de Eredivisie. Telgenkamp keepte in totaal 164 officiële wedstrijden voor FC Emmen. Hij speelde ook voor SC Cambuur, Heracles Almelo en FC Twente.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws