PSV dreigt Ihattaren voor schijntje kwijt te raken: 'Hoor maximaal vijf miljoen'

PSV dreigt Ihattaren voor schijntje kwijt te raken: 'Hoor maximaal vijf miljoen'

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 18:40do 08-04-2021 om 18:40

Laatste update: donderdag 8 april 2021 om 19:49do 08-04-2021 om 19:49

De kans dat Mohamed Ihattaren nog een fikse transfersom oplevert voor PSV, is flink afgenomen. Clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International heeft vernomen dat de negentienjarige spelmaker voor hoogstens vijf miljoen euro zal vertrekken.

Ihattaren ligt nog tot medio 2022 vast in het Philips Stadion, maar de kans is groot dat hij komende zomer een transfer maakt. Christian Erades van spelersmakelaarskantoor SEG spreekt zijn verwachting over een transferbedrag uit. "Ik zou zeggen: 12,5 miljoen euro", zegt hij in de Skiete Willy Podcast van VI. "Het is altijd wat de gek ervoor geeft."

"Mohamed Ihattaren is een groot talent, die geweldige goals kan maken en kan toveren met zijn linkervoet. Maar is 12,5 miljoen nu een reëel bedrag?", reageert Timmer. "Ik hoor heel andere bedragen: maximaal vijf miljoen. Daar word ik heel erg om uitgelachen door PSV-supporters. Die zien ook dat het een heel groot talent is. Die laten we toch niet voor dat bedrag gaan?, zeggen ze dan. Maar hij heeft nog maar een jaar contract en al een kleine geschiedenis die hij met zich meedraagt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Stelling: Ihattaren moet weg bij PSV

Eens
75%
Oneens
25%
(8252 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws