Breaking news

LIVE: Feyenoord al vroeg op achterstand na eigen goal Fer

Perez en De Boer balen na Ajax-verlies: Ik heb met hem en zijn ouders te doen

Perez en De Boer balen na Ajax-verlies: "Ik heb met hem en zijn ouders te doen"

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 23:35do 08-04-2021 om 23:35

Kenneth Perez en Ronald de Boer hebben medelijden met Kjell Scherpen. De 21-jarige doelman van Ajax blunderde tegen AS Roma (1-2) bij zijn Europa League-debuut.

Scherpen ging gruwelijk in de fout bij een vrije trap van Lorenzo Pellegrini, waardoor Ajax naast Roma kwam. "Hij ligt te snel in de hoek. Daardoor komt hij eigenlijk te ver voorbij de bal, terwijl het een dramatische vrije trap is", constateert Perez. "Ik heb met hem en zijn ouders te doen, want het is niet leuk om je zoon zo te zien. Krijgt hij eindelijk de kans en dan gebeurt dit... Laten we niet vergeten dat de blunder van Tadic (gemiste penalty, red.) even groot is. Een keeper is meteen de lul als het fout gaat."

Ronald de Boer vindt dat Scherpen het 'voor de rest behoorlijk goed deed'. "Maar dit is een ketser en daar word je op afgerekend. Ik weet hoe het is als familie. Dit is vreselijk", aldus de ESPN-analist, die stelt dat Scherpen een gouden kans heeft gemist. "Hij had de kans om de volgende stap naar volwassenheid te zetten en zijn criticasters het zwijgen op te leggen, maar nu doet hij weer een stap terug."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws