'Is interesse van andere clubs, maar ik heb aanbieding van ADO om bij te tekenen'

'Is interesse van andere clubs, maar ik heb aanbieding van ADO om bij te tekenen'

09-04-2021 08:27
8

Hij is een van de weinige lichtpuntjes dit seizoen bij ADO Den Haag: Shaquille Pinas. De verdediger beschikt echter over een aflopend contract en denkt serieus na over zijn toekomst in de residentiestad. 

De kans dat ADO een transfersom voor Pinas gaat ontvangen, lijkt inmiddels verkeken. Het contract van de verdediger loopt na dit seizoen af. Hierdoor kan hij, mocht ADO degraderen, wellicht toch in de Eredivisie actief blijven. "Natuurlijk denk je na over je eigen toekomst. Als ik zou zeggen dat ik dat niet doe, dan zou ik maar wat zeggen", laat Pinas weten aan De Telegraaf.

"Maar mijn eigen toekomst staat nu niet op één, omdat het belangrijk is dat we ADO in de Eredivisie houden", verlegt Pinas de aandacht. "Daarna kan ik kijken hoe mijn toekomst eruit ziet. Er is interesse van andere clubs, maar ik heb ook een aanbieding van ADO om bij te tekenen. Voorlopig wil ik daar nog geen beslissing over nemen."

Het doel van Pinas is duidelijk, maar de kans lijkt reëel dat hij volgend seizoen niet meer in Den Haag actief is. "Ik wil zorgen dat ADO in de Eredivisie blijft. Ook voor de jongens die hier langer blijven spelen. Maar ook voor mij als persoon is het beter om geen degradatie mee te maken. Dat wil je gewoon niet."