Breaking news

PSV-spits Zahavi ontbreekt vanwege gewapende overval, vrouw en kinderen bedreigd

Overmars baalt 'heel erg': 'Gewoon fantastische speler en fantastische jongen'

Overmars baalt 'heel erg': 'Gewoon fantastische speler en fantastische jongen'

Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2021 om 10:12vr 09-04-2021 om 10:12

Marc Overmars heeft het verlies van Brian Brobbey nog niet helemaal verwerkt. De negentienjarige spits verruilt Ajax na dit seizoen transfervrij voor RB Leipzig.

Overmars werd donderdagavond bij RTL7 gevraagd waar het mis is gelopen tussen Ajax en Brobbey, wiens zakelijke belangen worden behartigd door Mino Raiola. "Dan heb ik nog wel een halfuurtje nodig om helemaal terug te blikken", verzucht de Ajax-directeur.

"Ik heb ook al gezegd: ik baal er heel erg van. Omdat het ten eerste een spits is, die Ajax al heel lang niet heeft gehad uit de eigen jeugd. En het is gewoon een fantastische speler en een fantastische jongen, die heel goed in onze groep past. Kijk, het groepje met Timbertje, Rensch en Gravenberch beweegt zich mooi door het team heen."

Ten Hag
Brobbey deed donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma (1-2 verlies) een half uur mee. Hij veroorzaakte verwarring, zag Erik ten Hag. "Als je Brobbey brengt, krijg je een ander type spel. Dan ontstaat er verwarring bij de tegenstander. Dan moeten ze zich anders gaan instellen. Dat leidt ook tot kansen", aldus de trainer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws