Boskamp verrast door Feyenoord-domper: 'Teken dat AZ ons misschien voorbij is'

Boskamp verrast door Feyenoord-domper: 'Teken dat AZ ons misschien voorbij is'

Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2021 om 10:41vr 09-04-2021 om 10:41

De huidige staat van Feyenoord baart Jan Boskamp zorgen. Sam Beukema verkoos AZ boven De Kuip, terwijl de Rotterdammers nog zes wedstrijden hebben om deelname aan de play-offs om Europees voetbal te voorkomen.

Deze week lekte ook uit dat Guus Til in de belangstelling van Feyenoord staat. "Wie?", reageert Boskamp tegenover Veronica Inside. De oud-speler van AZ wordt dit seizoen door Spartak Moskou uitgeleend aan SC Freiburg, waar hij weinig in actie komt. "Hij heeft een jaar niet meer gespeeld", weet Boskamp. "Arne Slot heeft natuurlijk met hem gewerkt. Het verrast mij dan ook niet."

"Wat mij wel verrast is dat die jongen van Go Ahead (Beukema, red.) niet naar Feyenoord wilde komen. Hij gaat naar AZ. Dat is een teken dat AZ ons misschien voorbij is", aldus Boskamp, die ook niet vrolijk wordt van de huidige Eredivisie-stand. Feyenoord staat vijfde met vier punten achterstand op nummer vier Vitesse. "Klote, echt klote. Dat is nou eenmaal zo. Als het tegenzit moet je nog de play-offs spelen en dat is een loterij."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws