Koeman oneens met felle woorden van Klopp: 'Voor mij is het niet belangrijk'

Koeman oneens met felle woorden van Klopp: 'Voor mij is het niet belangrijk'

Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2021 om 18:19vr 09-04-2021 om 18:19

Ronald Koeman is het niet eens met Liverpool-trainer Jürgen Klopp. Na afloop van het Champions League-duel tussen Real en Liverpool (3-1) had de Duitse oefenmeester geen goede woorden voor het Estadio Alfredo Di Stéfano, waar De Koninklijke tijdelijk haar thuiswedstrijden afwerkt.

Real Madrid is momenteel bezig met een verbouwing van het Santiago Bernabéu. Daardoor moet het eerste elftal haar thuiswedstrijden al enige tijd afwerken in het Estadio Alfredo Di Stéfano, een stadion van een stuk kleiner formaat dat gelegen is op het trainingscomplex van Real. Klopp had het er na de uitwedstrijd tegen Real  moeilijk mee dat het duel in een klein stadion werd afgewerkt. De Duister zei ook dat de return op Anfield 'gelukkig wel in een echt stadion plaatsvindt'.

Koeman, die met FC Barcelona zaterdag ook zal spelen in het Estadio Alfredo Di Stéfano, verzet zich tegen de uitspraken van Klopp. "Hij probeert een grote club als Real in diskrediet te brengen", vertelt de Nederlandse trainer op de persconferentie. "Ze hebben de afwezigheid van de supporters benut om aan het stadion te werken. Real is gewend om op dit veld te spelen en de tegenstanders zullen daarop moeten spelen. Voor mij is het niet belangrijk." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws