'Van Aanholt ontvangt aanbieding Galatasaray, Engelse clubs op vinkentouw'

'Van Aanholt ontvangt aanbieding Galatasaray, Engelse clubs op vinkentouw'

Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2021 om 23:14vr 09-04-2021 om 23:14

Patrick van Aanholt kan zijn loopbaan voorzetten in Turkije. De dertigjarige linksback is zeer gewild nu hij bijna transfervrij is en Galatasaray leidt de dans op dit moment, zo meldt Sky Sports.

Van Aanholt mag onderhandelen met buitenlandse clubs nu zijn contract bij Crystal Palace deze zomer afloopt. Cim Bom Bom laat er volgens de Britse omroep geen gras over groeien en deed hem al een voorstel voor drie seizoenen. De onderhandelingen tussen beide partijen zijn gaande, maar ook verschillende Premier League-clubs houden de situatie van de Oranje-international in de gaten.

Crystal Palace ziet deze zomer liefst zeventien spelers uit hun verbintenis lopen, maar de Zuid-Londenaren willen de meeste knopen pas na dit seizoen doorhakken. Daardoor dreigt onder meer Van Aanholt gratis de deur uit te lopen. De Nederlander is sinds 2017 actief bij The Eagles, die hem overnamen van Sunderland.

Voor de Nederlander lonkt overigens een fraaie mijlpaal. Hij heeft nog twee goals nodig om de top-tien van meest scorende verdedigers aller tijden in de Premier League binnen te dringen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws