LIVE-discussie: geen 'PSV-experiment' meer, Heracles wil wraak na 4-0 in Tilburg

LIVE-discussie: geen 'PSV-experiment' meer, Heracles wil wraak na 4-0 in Tilburg

10-04-2021 17:39
24

De Eredivisie-zaterdag begint om 18.45 uur, met een strijd op twee fronten in Almelo. Heracles Almelo verloor eerder dit seizoen met 4-0 bij Willem II, maar is inmiddels opgeklommen naar het linkerrijtje en mag nog dromen van play-offs om Europees voetbal: de Tricolores daarentegen staan gedeeld vijftiende en hopen afstand te nemen van de degradatiezone.

Heracles-trainer Frank Wormuth probeerde PSV te bestrijden met vijf verdedigers, maar grijpt weer terug op zijn vertrouwde systeem. Verdediger Marco Rente maakt plaats voor spits Sinan Bakis. Ook Orestis Kiomourtzoglou is naar de bank verwezen: Kasper Lunding Jakobsen krijgt weer eens een kans in de basis.

Wedden

Meer odds

Willem II speelde in zijn vorige wedstrijd 85 minuten lang met een man meer tegen AZ, maar verloor alsnog van de Alkmaarders. Trainer Zeljko Petrovic heeft op twee plekken ingegrepen en brengt Mats Köhlert en Dries Saddiki in plaats van Ché Nunnely en Wesley Spieringhs. Jan-Arie van der Heijden is terug in de wedstrijdselectie, maar begint op de bank.

De opstellingen
Heracles Almelo: Blaswich; Fadiga, Pröpper, Knoester, Quagliata; Schoofs, Vloet, De La Torre; Lunding, Bakis, Burgzorg.
Willem II: Muric; Owusu, Van Beek, Holmén, Köhn; Köhlert, Saddiki, Pavlidis, Llonch, Trésor; Wriedt.