Roma-coach Fonseca schept duidelijkheid voor duel met Ajax: 'Zal moeilijk worden'

Roma-coach Fonseca schept duidelijkheid voor duel met Ajax: 'Zal moeilijk worden'

Gepubliceerd: zaterdag 10 april 2021 om 18:24za 10-04-2021 om 18:24

AS Roma lijkt volgende week donderdag, wanneer Ajax op bezoek komt in Rome, weer te kunnen beschikken over Henrik Mkhitaryan. Of Chris Smalling er dan ook weer bij is, durft trainer Paulo Fonseca nog niet te zeggen.

Roma speelt dit weekend tegen Bologna en Mkhitaryan keert bij die wedstrijd terug in de wedstrijdselectie. In de basis starten zit er echter nog niet in. "Mkhitaryan traint weer mee met het team, maar zal morgen (zondag, red.) niet vanaf het begin spelen", vertelt Fonseca op de persconferentie, geciteerd door Sky Sport Italia. Smalling is er niet bij tegen Bologna. De verdediger is ook voor volgende week donderdag een vraagteken. "Ik denk dat het moeilijk zal worden om Smalling er tegen Ajax weer bij te hebben", aldus de Roma-trainer.

De 1-2 overwinning van afgelopen donderdag op bezoek in Amsterdam geeft Fonseca weer wat lucht. De druk stond er vol op bij de Roma-trainer, aangezien de resultaten de laatste tijd niet al te best zijn. Hij trekt zich hier echter weinig van aan. "Mijn toekomst is niet belangrijk, ik ben alleen gefocust op het heden. Het belangrijkste op dit moment is Roma."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws