Ajax-staf flirt met Suslov (FC Groningen): We hopen je snel nog eens te zien

Ajax-staf flirt met Suslov (FC Groningen): "We hopen je snel nog eens te zien"

Gepubliceerd: zaterdag 10 april 2021 om 22:30za 10-04-2021 om 22:30

Tomás Suslov ontwikkelt zich in rap tempo bij FC Groningen en dat is naar verluidt ook Ajax niet ontgaan. De achttienjarige Slowaak kreeg na zijn optreden tegen Ajax complimenten van de Amsterdammers, onthult zijn zaakwaarnemer.

FC Groningen verloor op 7 maart met 3-1 in de Johan Cruijff Arena: Suslov speelde negentig minuten mee en gaf de assist bij de eretreffer van Ahmed El Messaoudi. Belangenbehartiger Richard Cech doet tegenover Sports.sk een boekje open over die wedstrijd. "De trainers van Ajax wilden hem spreken. Ze feliciteerden hem met zijn goede wedstrijd: we hopen je snel nog eens te zien."

Dat wil echter absoluut niet zeggen dat Suslov binnenkort naar Ajax gaat, benadrukt de zaakwaarnemer. "Hij wordt door nog veel meer clubs gevolgd", aldus Cech, doelend op onder meer Olympique Marseille en Wolverhampton Wanderers.

Ajax werd onlangs overigens al gelinkt aan een andere speler van FC Groningen. De tot linksback omgeturnde Gabriel Gudmundsson zou in de belangstelling van een aantal Europese topclubs én Ajax staan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws