Bruins (34) duikt na vertrek bij Excelsior verrassend op bij de amateurs

Bruins (34) duikt na vertrek bij Excelsior verrassend op bij de amateurs

Gepubliceerd: zondag 11 april 2021 om 10:33zo 11-04-2021 om 10:33

Luigi Bruins stopt na dit seizoen met profvoetbal, maar niet met voetballen. De 34-jarige routinier duikt verrassend op bij de amateurs. Hoofdklasser VV Smitshoek verrast met de komst van Bruins.

Smitshoek legt Bruins 'in principe' voor drie jaar vast. De middenvelder had meerdere opties. "Ik ben een gevoelsmens en al meteen maakte Smitshoek op mij een prima indruk. Simon (Kelder, voorzitter, red.) ken ik al heel lang en ook de gesprekken met diverse mensen van de club waaronder Manfred Dekkers en Michel de Kok (bestuur, red.) gaven mij een goed gevoel. Verder is voor mij heel belangrijk dat ik naast het voetballen een aantal activiteiten met de jeugd kan gaan opzetten. Dat ik dat gedurende een langere periode kan gaan doen was ook een wens."

Dekkers is trots dat hij Bruins naar VV Smitshoek heeft kunnen halen. "Het is voor Smitshoek een geweldige opsteker dat we zo'n talentvolle en ervaren speler hebben kunnen aantrekken. Ik ben er van overtuigd dat Luigi ook als persoon prima bij onze club past. Prettige bijkomstigheid is dat Luigi sinds kort vlak bij ons Sportpark is komen wonen met zijn gezin. De mensen die zich binnen onze club hebben ingezet om hem aan ons te binden ben ik zeer dankbaar."

Bruins speelde in z'n carrière drie keer voor Excelsior en verder ook voor Feyenoord, Red Bull Salzburg en OGC Nice.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws