Breaking news

Feyenoord is veel te sterk en trakteert Fortuna Sittard op volgende nederlaag

Toekomst van Club Brugge-Nederlander nog onduidelijk: 'Het zit in m'n achterhoofd'

Toekomst van Club Brugge-Nederlander nog onduidelijk: 'Het zit in m'n achterhoofd'

Gepubliceerd: zondag 11 april 2021 om 12:40zo 11-04-2021 om 12:40

Tahith Chong sluit niet uit dat hij ook volgend seizoen bij Club Brugge speelt. De koploper van België huurt het Nederlandse talent van Manchester United, waar hij nog vastligt tot 2022.

Chong heeft nog geen basisplaats af weten te dwingen bij Club Brugge, maar het idee om langer in België te blijven schiet hij niet bij voorbaat af. "Ik bekijk het stap voor stap. Als ik ga denken waar ik volgend jaar wil staan, zou ik niet meer gefocust zijn op Anderlecht komende zondag. Ik kan alleen maar mijn uiterste best doen. En genieten van het spel. Ik probeer altijd met een glimlach te voetballen", klinkt het bij De Krant van West-Vlaanderen.

De kans bestaat dus dat Chong bij Club Brugge blijft. "Dat zit natuurlijk wel in mijn achterhoofd, maar het is zó moeilijk daar nu al mee bezig te zijn. Mijn focus ligt nu op de twee resterende wedstrijden en de Play-Offs."

Chong speelde dit seizoen zes wedstrijden voor Club Brugge. Scoren deed hij daarin niet. Hij werd ook al verhuurd aan Werder Bremen, maar ook daar vond hij het net niet.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws