Perez ontwaart 'vreselijk gevoel' bij Robben: 'Hij denkt: please, please, please'

Perez ontwaart 'vreselijk gevoel' bij Robben: 'Hij denkt: please, please, please'

Gepubliceerd: zondag 11 april 2021 om 15:07zo 11-04-2021 om 15:07

Kenneth Perez heeft niets dan respect voor Arjen Robben. De 37-jarige aanvaller gaat zondag naar alle waarschijnlijkheid zijn rentree maken bij FC Groningen.

Groningen-trainer Danny Buijs wil Robben rond de tachtigste minuut inbrengen tegen sc Heerenveen. "Pfoe!", reageert Ronald de Boer lachend bij ESPN. "De eerste of de laatste tien minuten?", zegt Perez vervolgens smalend. Ook presentator Jan Joost van Gangelen doet een duit in het zakje. "Hij begint nu met de warming-up en gaat tot 16.10 uur warmlopen."

Het leidt tot hilariteit in de studio, maar Perez wil wel iets benadrukken: zijn respect voor Robben. "We lachen er natuurlijk een beetje om, maar echt respect dat hij het nog kan en wil opbrengen om zich toch elke keer weer terug te knokken. Je ziet hem denken tijdens de warming-up: please, please, please heel blijven. Dat is een vreselijk gevoel."

Robben viel bij de seizoensopener van FC Groningen tegen PSV in september na een half uur geblesseerd uit. Een maand later viel hij nog even in tegen FC Utrecht, maar daarna speelde de 96-voudig international geen wedstrijd meer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws