Mogelijk een extra seizoen bij PSV: 'Ze hebben veel geïnvesteerd in mij'

Mogelijk een extra seizoen bij PSV: 'Ze hebben veel geïnvesteerd in mij'

11-04-2021 19:07
45

Marco van Ginkel is niet van plan om in de nabije toekomst zijn kicksen aan de wilgen te hangen. De middenvelder, die aan zijn vierde periode bij PSV bezig is, verwacht niet dat hij volgend seizoen kans maakt op een plek in de eerste selectie van Chelsea. Hij denkt daarom na over zijn toekomst.

"Mijn contract loopt af en Chelsea heeft nog een optie", vertelt Van Ginkel in gesprek met Voetbal International. "Daar weet ik verder niets over, maar als ze die optie lichten is dat waarschijnlijk om uiteindelijk nog wat centen te verdienen aan mij. Ze hebben veel geïnvesteerd in mij." De middenvelder is realistisch. "Ik denk niet dat ik een kans maak in het eerste", geeft hij lachend aan.

Wedden

Meer odds

Van Ginkel kwam dit seizoen tot nu toe tot zeven invalbeurten bij PSV na langdurig blessureleed. "Ik heb hier hard voor gewerkt en dat betaalt zich uit. Ik kreeg te maken met ups-and-downs, maar nu maak ik steeds meer minuten. Daar ben ik blij mee. Ik train altijd mee en mis niets, dat is heel positief", geeft Van Ginkel aan. Hij stelt dat het niet ondenkbaar is dat hij ook volgend seizoen actief is bij PSV. "Ik heb het altijd naar mijn zin gehad hier, ik ben op mijn plek. En ik ben nog niet klaar."