Ajax-broers bespreken RKC-duel op het veld na: 'Momentjes terughalen'

Ajax-broers bespreken RKC-duel op het veld na: 'Momentjes terughalen'

11-04-2021 20:36
19

De tweelingbroers Timber doorliepen samen de Feyenoord- en Ajax-jeugd en staan op het punt om ook bij het eerste elftal herenigd te worden. Jurriën (foto) heeft zijn plekje centraal achterin veroverd en Quinten hikt nu ook tegen zijn debuut in de hoofdmacht aan.

Laatstgenoemde zat eind februari tijdens PSV-Ajax al voor het eerst bij de wedstrijdselectie en zat zondagmiddag tegen RKC Waalwijk ook op de bank, terwijl broer Jurriën opnieuw de negentig minuten volmaakte. De twee zochten elkaar na afloop meteen op. "Hij haalt gewoon momentjes terug: dit kan beter of dit was echt goed, dat eigenlijk", aldus Jurriën Timber in gesprek met AT5.

Heel veel tijd om het bezoek aan Waalwijk is er echter niet: donderdag wacht de Europa League-return tegen AS Roma, zondag lonkt de bekerfinale tegen Vitesse. Timber moet er dan weer staan, hoewel hij niet zonder kleerscheuren uit het duel met RKC kwam. "Ik kreeg een trap op mijn scheenbeen, daar had ik een beetje last van. Ik voel hem nog wel, maar het gaat beter", vertelt de verdediger, die zich in Rome dolgraag wil herpakken na de 1-2 nederlaag in eigen huis. "Dat vertrouwen zit er wel in, ja. We hebben er heel veel zin in, we zijn ready."