'Ten Hag van Gladbach-lijstje af: afkoopsom van 7,5 miljoen voor nieuwe trainer'

'Ten Hag van Gladbach-lijstje af: afkoopsom van 7,5 miljoen voor nieuwe trainer'

Gepubliceerd: zondag 11 april 2021 om 23:51zo 11-04-2021 om 23:51

Borussia Mönchengladbach ving bot bij Erik ten Hag, maar lijkt een alternatief te hebben gevonden. Volgens Der Kicker gaan Die Fohlen de portemonnee trekken om Adi Hütter los te weken van competitiegenoot Eintracht Frankfurt

De 51-jarige Oostenrijker boekte in het verleden succes met Red Bull Salzburg en BSC Young Boys en is nu hard op weg om Eintracht Frankfurt naar Champions League-voetbal te leiden. Datzelfde Frankfurt speelt saillant genoeg zaterdag een uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach, volgens Der Kicker de toekomstige werkgever van Hütter. De gesprekken tussen beide partijen zouden zich in een vergevorderd stadium bevinden. Gladbach gaat volgens de berichtgeving gebruikmaken van de ontsnappingsclausule in Hütters contract, ter waarde van 7,5 miljoen euro.

De huidige nummer acht van de Bundesliga is al enige tijd op zoek naar een opvolger voor Marco Rose, die zich aan Borussia Dortmund heeft verbonden. De naam van Ajax-trainer Ten Hag stond op het lijstje van Die Fohlen. "Gladbach was concreet en heeft ook contact opgenomen met zijn management", liet Ajax-watcher Freek Jansen zelfs weten in Studio Voetbal. "Alleen: daar werd hij zelf ook niet direct heel enthousiast van, had ik de indruk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws