Schmidt ziet PSV-aanwinst in 'goede speler': 'Heeft snelheid en fysieke wapens'

Schmidt ziet PSV-aanwinst in 'goede speler': 'Heeft snelheid en fysieke wapens'

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 07:42ma 12-04-2021 om 07:42

Armando Obispo heeft PSV-trainer Roger Schmidt voor zich gewonnen. De 22-jarige verdediger maakte zondag tegen VVV-Venlo zijn rentree na een jaar met fysiek leed.

Obispo liep in de voorbereiding een zware blessure op, waardoor hij zijn sterke Vitesse-lijn niet kon doortrekken in Eindhoven. Nu is hij terug: Schmidt liet de verdediger zeven minuten voor tijd invallen tegen VVV (0-2 zege). De Duitse trainer ziet een aanwinst in Obispo.

"Hij liet in de duels zien terug te zijn", wordt Schmidt geciteerd door De Telegraaf. "Hij is heel gemotiveerd, is een goede speler. Hij heeft de snelheid en de fysieke wapens om een goede centrale verdediger te zijn. Hij is voetballend goed en heeft me erg overtuigd op de trainingen. Ik ben blij dat hij nu weer minuten in het eerste elftal kon maken."

Als het aan Obispo ligt, blijft het de komende weken niet bij invalbeurten. "Voor mij is het nooit lang genoeg." Hij is blij met de lofzang van Schmidt. "Ik wil graag een positief beeld van mezelf neerzetten na een lange blessure. Richting volgend seizoen zie ik zeker kansen. Uiteraard hoop ik dan een ander seizoen te beleven dan dit seizoen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws