Van Bergen krijgt goedmakertje van Robben: 'Ik verwachtte een ander shirt'

Van Bergen krijgt goedmakertje van Robben: 'Ik verwachtte een ander shirt'

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 08:28ma 12-04-2021 om 08:28

Mitchell van Bergen moest het wedstrijdshirt van Arjen Robben na FC Groningen - sc Heerenveen teruggeven, maar is niet met lege handen achtergebleven. Na afloop kreeg hij een goedmakertje van de 96-voudig international.

Robben maakte zondag na een halfjaar zijn rentree in Groningen en stond meteen na het laatste fluitsignaal zijn shirt af aan Van Bergen. "Ik dacht: dit is mijn kans. Ik vroeg het gewoon gelijk", vertelt de 21-jarige aanvaller van Heerenveen bij NOS Langs de Lijn. "Dit was mijn moment en gelukkig nam hij mijn shirt ook aan. Ik was superblij. In de kleedkamer deed ik 'm gelijk in mijn tas. Je weet nooit wat er kan gebeuren; er zijn zat jongens die dan nog een grapje willen uithalen."

Toch raakte Van Bergen het wedstrijdshirt van Robben kwijt. "Onze perschef kwam vragen of ik het shirt wilde teruggegeven. Het was al voor een goed doel bedoeld (verloting onder seizoenkaarthouders, red.). Ja, dan geef ik 'm terug. Vond ik wel zo netjes. Maar ik verwachtte wel een ander shirt", aldus de aanvaller, die vervolgens ook een goedmakertje kreeg van Robben. Geen wedstrijdtenue, maar toch. "Ik kan dus wel zeggen dat ik het shirt van Robben heb gekregen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws