Huntelaar blijft geloven in goede afloop bij Schalke: 'Geeft een heel goed gevoel'

Huntelaar blijft geloven in goede afloop bij Schalke: 'Geeft een heel goed gevoel'

12-04-2021 09:34 Laatste update: 10:28
28

Klaas-Jan Huntelaar gelooft na de 1-0 zege op FC Augsburg nog altijd in handhaving met zijn club Schalke 04. De hekkensluiter van de Bundesliga won zondagmiddag pas zijn tweede competitiewedstrijd van dit seizoen.

Met nog zes speelrondes te gaan en een achterstand van dertien punten op de zestiende plek lijkt het ondanks de zege tegen Augsburg een onmogelijke opgave om handhaving alsnog te realiseren. Huntelaar blijft echter strijdlustig. "Het begint bij je manier van denken. Je moet er altijd in geloven en we bekijken het nu stap voor stap", stelt de 37-jarige spits tegenover BILD.

Volgens Huntelaar was het wachten op de tweede zege van het seizoen. "Vorige week zag je al de eerste voortekenen, toen we echt een eenheid waren. Vandaag pakten we de punten, dus we zijn blij." De 76-voudig international van Oranje is er dan ook van overtuigd dat Schalke de overwinning tegen Augsburg aankomend weekend een passend vervolg gaat geven, wanneer Die Königsblauen op bezoek gaat bij SC Freiburg. "Deze overwinning geeft een heel goed gevoel. We hebben nu gewonnen en de volgende wedstrijd zullen we ook weer winnen."